Beauty & Behandelingen

In ons beauty centrum kunt u genieten van diverse gezichtsbehandelingen, massages, pakkingen, of hand- en voetverzorging. Speciaal voor de gasten van onze schoonheidssalon bieden wij een extra service: gratis bezoek aan de zwembadsauna en het binnenzwembad vóór of na uw behandeling.

Nog meer rust en ontspanning vindt u in ons uitgebreide sauna landschap. Hier zijn diverse sauna faciliteiten in een intieme sfeer samengebracht. In onze Beautysalon geniet u in alle rust alleen óf samen van een behandeling in onze duokamer. Ook met een groep is het heerlijk vertoeven in ons Wellness Center. U kunt voor Wellness als groepsactiviteit kiezen terwijl een ander deel van het gezelschap op de golfbaan staat of van de prachtige natuur geniet. Wij gebruiken het Top merk Cenzaa in onze behandelingen

Openingstijden Beauty salon

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 19.00 uur
Zondag 10.00 tot 17.00 uur

Behandelingen kunnen ook buiten de openingstijden geboekt worden (op aanvraag)

Behandelingen

In onze beautysalon kunt u zich laten verwennen met een of meer van de vele behandelingen die wij u bieden. Uit ons ruime aanbod kiest u de combinatie die u wilt. Gezicht, lichaam, handen of voeten, lekker lang of iets compacter, een enkele behandeling of een heerlijk pakket. Aan u de keuze!

Direct naar het overzicht met alle behandelingen >>

Direct naar het overzicht met alle arrangementen >>