Groepsactiviteiten

Onze Activity Club organiseert tal van (groeps)activiteiten, met name op sportief gebied. Deze activiteiten kunnen de basis vormen van een familie- of bedrijfsbijeenkomst tijdens uw verblijf in Boshotel Vlodrop, op Landgoed Kasteel Daelenbroeck of als gast van Vita Allegra Wellness. Veel van de door onze Activity Club georganiseerde activiteiten bieden u de mogelijkheid om in groepsverband van een goede combinatie inspanning en ontspanning te genieten. 

Wij organiseren ook graag voor uw groep een specifieke activiteit. U vindt dan voor uw eigen gezelschap precies de balans die u zoekt. Of het nu gaat om een uitje van familie en/of vrienden voor de gezelligheid of een zakelijke bijeenkomst waarin u specifieke (groeps)doelen wenst te verwezenlijken. Voor teambuilding, in combinatie met een vergaderarrangement in Boshotel Vlodrop of Landgoed Kasteel Daelenbroeck, bent u bij ons aan het goede adres.

De Activity Club organiseert ook kinderfeestjes en andere kinderactiviteiten. Wij maken het zo spannend als u wilt (u kunt op pad met een GPS, met een kaart of met een gids).  De Activity Club is een onderdeel van het Vita Allegra Wellness Center. Onze instructeurs hebben een speciale opleiding genoten om op een verantwoorde manier met groepen te kunnen werken. U bent bij hen dan ook in goede handen.

 

Overzicht groepsactiviteiten

Bootcamp-/ survival training

Lekker buiten in de prachtige bossen aan uw conditie werken. U legt onder professionele begeleiding een behendigheidsparcours af met een intensieve training. De intensiteit van de training kan aangepast worden aan ieders conditie.

Vanaf 5 personen € 12,50 p.p.
 

GPS wandel- of fietstocht

Even wat anders dan in een stoel zitten. Ga op pad met een GPS module en geniet van de mooie natuur van nationaal park de meinweg.
Baan zelf een weg van routepunt naar routepunt. In samenspraak kijken we hoelang de route mag zijn. Dit kan zowel te voet als in combinatie met een (huur) fiets.

De kosten zijn € 20,00 per groep inclusief 1 GPS module. excl. kosten voor eventuele fietshuur.
 

Mountainbike-, E-bike- & fietsverhuur

Boshotel Vlodrop/ Vita Allegra beschikt over een groot aantal Mountainbikes-, E-bikes- en huurfietsen. Op de fiets is de ideale manier om het prachtige natuurgebied “de Meinweg” te verkennen. U kunt gebruik maken van een van onze fietsroutes of van een route coordinator. (+ € 50,00 per uur).

De prijzen van fietshuur zijn € 9,50 per gewone fiets, € 15,00 voor een mountainbike en € 22,50 per e-bike.
 

De Blinde, de Dove en de Gebarentolk

Bij dit spel draait alles om vertrouwen en een optimale samenwerking tussen 3 of meer personen. De Blinde loopt op aanwijzingen van de Dove het parcours, dat enkel door de Gebarentolk kan worden gezien. Dit is de ultieme teambuildingsactiviteit maar ook heel leuk voor familie of vrienden.

Voor 5-25 personen zijn de kosten € 12,50 p.p. inclusief begeleiding.
 

Handboogschieten

Bij handboogschieten komt het neer op behendigheid en uiterste concentratie. Leuk als aanvullende activiteit in een teambuildings programma of als groepsactiviteit. De duur is 1,5 uur en de kosten zijn afhankelijk van het aantal personen.

6 – 12 personen € 13,50 p.p.
13 – 18 personen € 12,50 p.p.
19 – 24 personen € 11,50 p.p.
 

Sportieve Groepslessen

Spinning/ BBB/ Dans/ Aquajogging/ Yoga
In onze sportschool bieden we diverse groepslessen aan die zowel volgens een vast rooster worden gegeven als op reservering mogelijk zijn. Zo hebben we onder andere Spinning, BBB, Dans, Aquajogging en Yoga. Een overzicht van deze activiteiten vindt u hier


Nordic-walking

Op een sportieve manier het Meinweggebied verkennen? Nordic Walking is dé manier om dat op een effectieve manier te doen. Het is een perfecte groepsactiviteit met trainingsvorm. Door het gebruik van de stokken (poles) worden er meer spieren gebruikt dan bij een gewone wandeling.
Voor een groep van 5 – 35 personen zijn de kosten € 12,50 p.p. inclusief begeleiding en poles.

Hier vindt u meer informatie over Nordic-Walking


Darten

Darten (met of zonder begeleiding) kan als losse- of als aanvullende activiteit worden gereserveerd. Inclusief poule staten en reglementen.

Vanaf € 5,00 p.p.
 

Kinderfeestjes

Vita Allegra organiseert, eventueel samen met de Activity Club, de tofste kinderfeestjes! We hebben een aantal concepten die uiteraard allemaal nog uitgebreid kunnen worden met aanvullende activiteiten. Bekijk de kinderfeestjes hier