Kinderfeestjes

Onze Activity Club is er voor jong tot oud. Dat geldt ook voor onze kinderactiviteiten. De volwassenen genieten extra van de (voor hen rustige) momenten waarop de kinderen zich zo enthousiast vermaken of ze maken van de gelegenheid gebruik zelf weer eens even kind te zijn!

Vita Allegra organiseert naast de vaste activiteiten, eventueel samen met de Activity Club, de tofste kinderfeestjes! We hebben een aantal concepten die uiteraard allemaal nog uitgebreid kunnen worden.

Pretty Princesses 

Op je verjaardag word je omgetoverd tot echte prinses. Jij en je vriendinnen krijgen een echte beauty behandeling in onze beauty salon.
Na afloop eten jullie frietjes met een snack en een drankje. Dit feestje duurt ongeveer 2 uur en kost € 19,50 per kind met een max van 8 kids.

Bosrakkers 

Dit sportieve kinderfeestje is speciaal voor stoere jongens en meisjes. De oefeningen worden aangepast op het niveau en de leeftijd. Er wordt begonnen met een warming-up van ca. 15 minuten. Vervolgens wordt er een circuit training gedaan (20 tot 30 minuten) met allerlei materialen en attributen (autobanden, bomen, touwen ed.) Als afsluiting een leuk spelletje. Belangrijk is dat jullie kleren aan doen die vies mogen worden. Je sluit de middag af met frietjes, een snack en een drankje.
Het feest duurt in totaal ongeveer 2 uur en het kost € 19,50 per kind. 

LET OP: Kinderfeestjes bij Boshotel Vlodrop zijn alleen te boeken op vrijdag middag.