Kinderfeestjes

Onze Activity Club is er voor jong tot oud. Dat geldt ook voor onze kinderactiviteiten. De volwassenen genieten extra van de (voor hen rustige) momenten waarop de kinderen zich zo enthousiast vermaken of ze maken van de gelegenheid gebruik zelf weer eens even kind te zijn!

 Vita Allegra organiseert naast de vaste activiteiten, eventueel samen met de Activity Club, de tofste kinderfeestjes! We hebben een aantal concepten die uiteraard allemaal nog uitgebreid kunnen worden.

Pretty Princesses (van 6 tot 8 jaar)

Op je verjaardag word je omgetoverd tot echte prinses. Eerst lekker zwemmen in ons binnenzwembad en daarna krijgen jij en je vriendinnen een echte beauty behandeling in onze beauty salon.
Na afloop eten jullie frietjes met een snack en een drankje. Dit feestje duurt ongeveer 3 uur en kost € 23,50 per kind met een max van 8 kids.

Bosrakkers (van 6 tot 8 jaar)

Dit sportieve kinderfeestje is speciaal voor stoere jongens en meisjes. Jullie krijgen een bootcamp voor kids in het bos dat speciaal door onze instructeur is uitgezet. Daarna lekker zwemmen in het binnenzwembad van Boshotel Vlodrop. Je sluit de middag af met frietjes, een snack en een drankje.
Het feest duurt in totaal ongeveer 3 uur en het kost € 15,00 per kind met een maximum van 8 kids.

Beauty’s (van 8 tot 12 jaar)

Voor de grotere meiden hebben een sportief beauty feestje. We beginnen met een Zumba- of dansles en daarna krijgen jullie een make-up- en beauty workshop én behandeling in het beauty centrum Vita Allegra. Het feest wordt afgesloten met frietjes, een snack en een drankje.
Het feest duurt in totaal ongeveer 3 uur en kost € 26,50 per kind en we kunnen het met maximaal 8 kinderen doen.

Tevens is in Boshotel Vlodrop een speelkamer en beschikken wij over een Wellness Center met zwembad en kinderbad. (max 40 cm diep)

Scuba Party (van 8 tot 16 jaar)

Ademen onder water….duiken met echte duikflessen op je rug! Samen met je vrienden!
Wil jij dat jou feestje WEL in het water valt? Daar kunnen wij voor zorgen! Je krijgt een feestje dat jij , en je vrienden NOOIT zullen vergeten!

Dit feestje duurt ongeveer 3 uur en kost € 17,50 per kind met een maximum 5 kids. 
Zin in frietjes en een snack na afloop? Dit kan voor € 3,50 per kind.

Bel of mail voor info
Into The Sea, Diving&More
0615643555 info@into-the-sea.nl