Sport & Fitnesscentrum

Belangrijk onderdeel van Wellness is fit voelen en fit worden. Ons fitnesscentrum biedt u hiervoor alle gelegenheid. U kunt lid worden en op de dagen en tijden die u wilt uw conditie en welbevinden versterken.

Ook hotelgasten zijn van harte uitgenodigd om tijdens hun verblijf in Boshotel Vlodrop te komen sporten. 365 Dagen per jaar is ons fitnesscentrum voor u open.

In ons Fitness Centrum maken wij gebruik van professionele cardio- en kracht-fitnessapparatuur.
U kunt sporten op tijden die u het beste uitkomen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze leden en gasten verantwoord en doelgericht sporten. Daarom zullen wij samen met u continu bezig zijn uw lichamelijke gesteldheid te perfectioneren. Met andere woorden: in onze fitnessruimte krijgt uw lichaam onder professionele begeleiding een sportieve uitdaging op uw eigen niveau.

Na een aantal weken van training evalueren wij eventueel uw voortgang en zal in overleg met u, naar wens en behoefte, het trainingsschema waar nodig worden aangepast. Door duidelijke doelen te stellen behoudt u de motivatie om uw lichaam in een goede conditie te krijgen en te houden. U voelt zich fitter en zult er in het dagelijks functioneren profijt van hebben.

Openingstijden Fitness, Zwembad en Saunalandschap

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 23.00 uur
Zaterdag en zondag van 8.00 tot 23.00 uur

Begeleidingstijden Fitness

Maandag t/m donderdag 9.00 tot 13.00 uur en 17.00 tot 21.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag 9.00 tot 13.00 uur