_DSC9228 kopie.jpg

Fysiopraktijk Medisport Bremmers

Medisport Bremmers is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie. Zij helpen mensen beter te worden en gezond te blijven. Medisport Bremmers zit bij Vita Allegra. Waardoor directe samenwerking met de trainer mogelijk is. De overstap van therapie naar sporthervatting vloeit op deze manier makkelijk(er) in elkaar over.

Contact
Fysio Medisport Bremmers
Bart Bremmers
Boslaan 1
‚Äč6063 NN Vlodrop
+31 (0)6 52 13 87 83
info@medisportbremmers.nl 

Groepsactiviteiten
Onze Activity Club organiseert (groeps)activiteiten op sportief gebied. Denk aan een bedrijfs- of familiebijeenkomst. Samenwerking is hierbij meestal het toverwoord.

Bootcamp
Onze bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode in teamverband. Kracht, uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen maar vooral FUN staan centraal. Door het teamverband sport je intenser dan dat je dat individueel doet. Dit verhoogt de efficiëntie van de training.

Spinning
Spinnen – ook wel indoor cycling of spinracen – is een intensieve binnenfietssport onder begeleiding. Onze ICG-bikes zorgen voor een optimale workout met veel fun. Deze activiteit is geschikt voor beginners en gevorderden.

Aquagym of aqua-HIT
Aquagym (aquajogging) is een work-out in het water. Doordat water weerstand biedt zijn er veel oefeningen mogelijk. Ook is aquajogging geschikt als je lichamelijke klachten hebt. De opwaartse kracht die ontstaat in het water maakt je vrijwel gewichtloos. Zo belast je je spieren en gewrichten minder. Aquagym is geschikt voor iedereen.

BBB
Bij BBB werk je aan je 3 grote spiergroepen: buik, billen en benen. Je doet spierversterkende oefeningen met gewichten, maar ook low-impact en cardio-oefeningen. Onze les is vriendelijk voor je rug en je hebt er niet veel coördinatie voor nodig. Met je eigen lichaamsgewicht, dumbells (lichte haltertjes) en tubings (springtouwachtige elastieken) maak je lichaam strakker. Doordat je je spieren traint en het vetverbrandingsproces versnelt. Beginners en gevorderden kunnen deze les samen volgen. Want onze instructeurs passen de reeksen aan elk niveau aan.

Boksen
Boksen is een tactische vechtsport waarbij de coördinatie van voeten, ogen, handen en conditie heel belangrijk is. Onze eigen bokstrainer verzorgt de boksles. Sporters van alle niveaus kunnen deelnemen aan deze les.

Yoga of yogalates
In de yogales ben je op een plezierige en ontspannen manier bezig met lichaamsoefeningen en yoga-houdingen. Spieren en gewrichten worden soepeler. Je krijgt meer energie en een betere lichaamshouding. De ademhaling wordt dieper. Het geeft je meer innerlijke rust en een groter zelfvertrouwen. Deze activiteit is geschikt voor iedereen.

Handboogschieten
Vroeger was de handboog een jacht- en oorlogswapen, maar nu is boogschieten vooral een concentratiesport. Het handboogschieten doe je buiten en kan daarom alleen maar bij fijn weer.

Mountainbiken
De Meinweg bestaat uit een uniek terrassenlandschap. Dwars op de terrassen zijn 2 beekdalen ontstaan: het dal van de Boschbeek en het dal van de Roode Beek. Tussen deze beken en beekdalen liggen stille vennetjes, uitgestrekte bossen en heidevelden. In dat mooie gebied ga jij mountainbiken.

GPS fiets- of wandeltocht
Je wandelt of fietst langs de mooiste plekjes tijdens de GPS speurtocht. Zo ga je op avontuur én geniet je van de mooie natuurlijke omgeving. Ervaring met een GPS is niet nodig. Je krijgt een duidelijke instructie mee.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken